Kaspersy Lab

Vrhunska zaštita i sigurnost Vašeg računara. U današnje vreme virusi, crvići, razni trojanci i ostale štetočine , postali su veoma ozbiljna pretnja Vašem računaru. Svi moramo misliti o zaštiti, pogotovo ličnih podataka, slika, email-ova.

Puno je znakova koji Vam pokazuju da je kompjuter zaražen. Neočekivane poruke ili slike koje se iznenada pojavljuju, restartovanje računara (samo od sebe) ili zamrzavanje računara, kompjuter radi usporeno , ne može da se učita OS, blokira se Vaš internet pretraživač, ovo su samo neki od simptoma.


Jako je važno osigurati se na vreme se i sprečiti njihovo delovanje.


Kaspersy Lab ima idealno rešenje za Vaš računar.


Širok asortiman proizvoda od kojih ćete sigurno naći idealanu zaštitu za Vaš računar:


Kaspersky Antivirus 2014

Kaspersky Antivirus 2014 - okosnica zaštite Vašeg sistema, omogućava zaštitu od svih pretnji koje dolaze sa mreže. Uživajte u osnovnoj zaštiti Vašeg sistema koja neće uticati na preformanse Vašeg sistema.


Kaspersky Internet Security 2014

Vaš PC... slike, muzika, dokumenti kao i privatni podaci koje čuvate na istom, plus sva ta mesta na internetu koja možete posetiti sa svog računara. Iako niko ne želi da provede beskrajne sate konfigurišući i konstantno održavati PC sigurnosno rešenje, morate da znate da ste sigurni od sve složenijih pretnji koje internet može da pošalje ka vašem računaru. Zato je važno da imate sigurnosno rešenje koje štiti datoteke i vaš identitet od sajber kriminalaca i najnovijih zlonamernih napada.


Kasperasky Pure

Kaspersky PURE, sa već postojećom kompletnom zaštitom koju nudi Kaspersky Internet Security, u sebi sadrži i dodatne alate za povećanje bezbednosti korisnikovog računara i podataka: napredni password manager koji kreira, kriptuje i čuva šifre za automatsko logovanje, napredni algoritam parental control, pravljenje rezervnih kopija.


Impact IT Group :: Cara Dusana 68 :: 21000 Novi Sad :: 021/474-0-444 :: office@impactns.com